Welkom bij De Timmereije

Timmereije is een kleine meubelmakerij, gevestigd in een boerderij in de Meije bij Bodegraven. Timmereije is een uit de hand gelopen hobby. Naast mijn baan maakte ik in mijn vrije tijd al meubels voor eigen gebruik. In 2011 ben ik mijn eigen meubelmakerij begonnen. Ik maak kasten, tafels, sidetables, schappen, kappstokken, lijsten en houtdraaiwerk. Ik gebruik inlandse houtsoorten, zoals essen, esdoorn en iepen, die ik koop bij een kleine houthandel op de Veluwe. Ook werk ik met hout dat al een leven achter de rug heeft en dat ik weer inpas in een nieuw product.

De knoppen hierboven verwijzen naar de onderdelen van de site. Onder de duimstok vind je blogs die ik bijhoud over producten waarmee ik bezig ben. Onder de kast kun je producten zien die op dit moment te koop zijn. Klik je op de werkbank dan zie je foto’s van mijn werkplaats.
Timmereije heeft ook een Etsy Shop. Ga naar www.etsy.com/shop/timmereije.
Met vriendelijke groet,
Hans Verspoor

 

Comments are closed.